By Anoniman @ 13. jul 2007 9:09 Delete
DONATOR, POPUSI NAM GA MALO.
OVO TI JE OD KOLEGE ,,,,,!!!!!?????
--------------------------------------------------------------------------------
By Sale Bond @ 13. jul 2007 9:27 Delete
Gledajuci ove komentare zakljucio sam da sam ja jedini ovde koji se prestavio pravim nikom, tako da se Donator izgleda obraca licno meni i navodi da sam neobrazovan.
Posto je tako moram da se izjasnim:
Ja Donatore nisam nepismen i neobrazovan , neznam odakle ti to, samo da znas da sam zavrsio srednju Skolu i to jos na stranom jeziku.
Nisam siguran da si 100% mislio na mene ali ako jesi tek da znas, ja rado srecem ljude pa ako bi da me sretnes nemoras da me trazis znas dobro gde sam. Ako mozda nisi mislio na mene vec na nekog drugog, ja ti se unapred izvinjavam.
Nikada se nikoga nisam plasio i uvek kazem ono sto mislim. Ja tebi za uzvrat oprastam ove reci jer mi je jasno da si uvredjen gledjuci ovde sta sve pise o tebi.
Ali jedno moras da znas:
"JA KAD BIH SE PLASIO VRABACA NIKADA ZITO NEBIH SADIO".
Pozdrav svima i lepo ferije
--------------------------------------------------------------------------------
By Anoniman @ 13. jul 2007 9:37 Delete
ma pusti bre sale donatora on na svaku temu kontrira i jede *ovna sad sam i ja siguran da mu je ali-baba pomogao oko inih papira za berlinski zid hahahhahhahhahahha
By Sale Bond @ 13. jul 2007 11:41 Delete
SLUSAJ TI DONATOR,,,,,, ZA OVO STO SI ME UVREDIO IMA DA TE JEBEM U USTA SMRDLJIVA JER JA TEBE NISAM NIKADA VREDJAO.
TO STO SI TI MISLIO DA SAM TO JA ,,,,JE TVOJ LICNI PROBLEM. JA TEBE NISAM VREDJAO, A ZA SKOLU STO SI CUO DA JEDES MALO TI GOVNA I TI I SVI ONI STO SU TI PRICALI . PARAZITU JEDAN RUZNI.
TI SI BRE BRUKA ZA SELO ..... A ONO STO SI MI PISAO DA SAM SE POSVADJAO SA TASTOM I POSTO TE JE TOLIKO BRIGA, POPUSI MU MALO KURAC I TI NJEMU I ON TEBI .... DZUKELO JEDNA SEOSKA TI ZNAS KO STA RADI??? TI SI MI MNOGO SKOLOVAN PERES PO BOLNICAMA BABAMA DOLJNJI VES,,,,,, JAK TI JE POSAO.
I NA KRAJU ZNAS STA JE VIDOJKO ZA TEBE GORILO JEDNA "DZORDZ BUS" JEBAO TE ON U DUPE.....
SADA VISE NEMAM VREMENA DA TI PISEM JER KRECEM NA FERIJE UPRAVO OVOGA TRENUTKA ....AKO TI NESTO NIJE JASNO ZNAS GDE MI JE KUCA KURTONU JEDAN ...POZDRAV ZA DRUGE UCESNIKE NA OVOM SAJTU I JEDNO VELIKO IZVINJENJE KOJE NE VAZI I ZA DONATORA....
By Sale Bond @ 13. jul 2007 12:20 Delete
EJ DONATOR ZABORAVIO SAM NESTO DA TI KAZEM ... CUDI ME KAKO ONA TVOJA ZENA UOPSTE SPAVA SA GORILOM KAO STO SI TI JER SI NAJRUZNIJI U SELU I NEMAS PREMCA...
A ZA ONO STO SI REKAO DA ZALIS CRNIJA SAMO DA TI KAZEM DA TE JE ON CELO VREME KARAO NA INTERNETU I AKO TI TVRDIS DA JE NEPISMEN ,,,,,,CINI MI SE DA JE PISMENIJI OD TEBE. A STO SE TICE MESNE ZAJEDNICE NE PLASIS SE TI DA CE VIDOJKO DA SE VRATI VEC SE PLASIS DA CE BELI DA DODJE A KAD DODJE IMA DA TE JEBE AKO UOPSTE MOZE JER SI RUZAN BRE MNOGO .......
JA SA TOBOM NISAM UOPSTE NI HTEO DA SE SVADJAM JER TE NISAM VREDJAO NICIM, CAK STA POSTOVAO SAM TE KAO COVEKA ALI POSTO SI POKAZAO PRAVO LICE,,,,,,LICE GORILE BOLJE RECENO NOSOROGA TEBI BI NAJBOLJE BILO DA SE PRIJAVIS KOD PALME DA TE VODI U ZOLOSKI VRT U JAGODINU ,,,,,TAKO BI SE BAR DECA OBRADOVALA NOVOM CLANU U CARSTVU ZIVOTINJA .....HA,HA,HA,HA,HA
E SAD POSTO SI ME NAZVAO PRAVIM IMENOM DA I JA TEBE PROZOVEM DA NAROD BAR ZNA SA KIM SE SVADJAM ,,,,,,,,POZDRAV ZA TOMIC DRAGANA .....
By donator @ 13. jul 2007 18:31 Delete
POSTO STE POCELI DA JEDETE GOVNA S PUNA USTA SAMO NASTAVITE PRIJATNO VAM BILO,A KADA SE NAJEDETE VALJDA CE DA UMUKNETE.NISAM POGRESIO,I TI DOBRO ZNAS ZA KOGA JE TAJ KOMENTAR UPUCEN,I SAM SI SE PREPOZNAO.JAVLJAS SE U VISE NIKOVA MAJMUNE KAD TREBA DA VREDJAS NEKOGA A KAD NESTO NAPISES DOBRO ONDA SI BOND,SASO MILOSEVICU.STO SE TICE LEPOTE NEBI MOGAO NI TI DA SE POHVALIS BAS.DOK SI BIO MALI ZVALI SMO TE MISA A SAD SI IZRASO U PACOVA.TI I TVOJ CRNI A I TOZA VAM SE PRIKLJUCIO BAS STE SE NASLI SVE MOJ DO MOJGA.BRUKATE OVAJ SAJT I SELO.NEMOZETE SE VI UPOREDJIVATI SA DRUGIMA,NE STICE SE UGLED PREKO NOCI,VEC SE STICE GODINAMA,A NE ZA DVE GODINE SKUPLJANJEM PARA ZA SKOLU I RUPE.NIKAD VI NECETE BITI POSTOVANI U SELO JER NEMATE OBRAZ I NIKOO VAS NE POSTUJE ZA DOMACINE.Hehehehe.A SAM SI SE IZDAO UZVRACAJUCI MI KAO ANONIMAN A IMAS JOS NIKOVA NITKOVE JEDAN.MOZES IMATI 100 NIKOVA AKO OCES Hahahaha....
By DEKI DELIJA @ 13. jul 2007 23:10 Delete
EVO MENE I ZOVEM SE ŽIKA, PIČKE KAŽU DA SAM LEP KI SLIKA HAHAHAHAHAAHA Dragane a što si se ti toliko primio na ovo, ovo je internet ŽICA, razumeš, ovde možemo da se opaljujemo koliko hoćemo, da razbijemo dosadu i sviramo kurcu i ne vidim razlog za tolokom nervozom jedino ako ti sa njima imaš nešto lično u tom slučaju NO KOMENT
By TheBoss @ 14. jul 2007 13:54 Delete
cao svima... kako vidim bas ste se uvatili za gusu... manite se bre te rabote, bolje da se organizujemo da idemo da krkamo i pijemo

)
Donatore, pokojnog Tozu pusti na miru a nemoj ni mene da petljas tu u vasim svadjama, ja sajt nisam mesecima posecivao... a ja sam uvek pisao i uvek cu pisati sa svojim nickom, pod kojim me svako zna... kada budem zeleo nekome nesto da kazem to cu mu licno reci, a ne preko tastature...
Pozdrav i lep odmor u domovini svima...
By PAMETAN STO POSTO @ 15. jul 2007 1:49 Delete
ne valja ti predlog di bre po ovu vrucinu da krkamo ce ne strefi shlog bolje da se fatamo za gusu
By DEKI DELIJA @ 17. avgust 2007 1:21 Delete
Zdravo braćo seljaci kao ste se proveli na odmor vidim da je prošao 15 avgust pa reko da ve pitam jel otišo ali baba sa vlast ili opet ćorak... donator nemoj samo ti da se javiš jer nemaš pravo glasa hahahaha