Comments
By Dzonson @ 16. novembar 2007 9:13 Delete
Ljudi batali te se tih "LAZI I PREVARA" To su ALI-BABINE I ZIKINE izmisljotine da ce moci da otvore skolu znate kad ce moci to da urade kad SVINJA VIDI NEBO TAD CE I ONI DA OTVORE SKOLU STARU.
Da bi se ALI-BABA I ZIKA interesovali za novu skolu toliko ona bi bila zavrsena do sad a ne da pozivaju narod na Bojkotiju izgradnju sram ih bilo zar toliko razmislaju tom glavom.
Nego bi bilo svi da se ujedinimo i da dodaju pare oni ko nisu dali pa da zavrsimo NOVU SKOLU.
--------------------------------------------------------------------------------
By DEKI DELIJA @ 16. novembar 2007 15:09 Delete
Ćao devojke, momci i ostali diskutanti,
Stara škola je zvanično proglašena kao objekat za rušenje i to je svima dobro poznato! To što oni pokušavaju da urade je samo povod da se skupe pare jer treba da se nešto jede i pije za novu godinu i božić
--------------------------------------------------------------------------------
By Djosa @ 17. novembar 2007 16:31 Delete
Druze ALI-BABO to jest kolega DJOSO mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo.
Svaki te blanira i ogovara kako te nije sramota da se pojavis pred narodske oci, LAZOVE to jest duvao ti ZIKA LAZOV u ta volovska usta pa si dobio virus Lazova hahaha.
By DEKI DELIJA @ 17. novembar 2007 21:31 Delete
Evo mene opet, ...ma ne mogu da ćutim!!! ...hahaha... rekao sam što sam hteo i neću više na ovu temu, nemojte da se bojite ...haha... Gledam ove web-prezentacije okolnih sela i mogu reći da smo ubeljivo najjači, najbolji...!!! Moram isto i sebe da pohvalim jer sam naaaajjjaaaaakkktttiiiiiiivvvnnniiiiiijjjiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! BRAVO JA!!! ...hahaha... Želim isto da pohvalim administratore kojii održavaju ovaj sajt, jer je ovo stvarno jedan veliki posao! Naravno, to znaju samo oni koji osim "pali-gasi" poznaju malo bolje kompjuter. Pozdrav svima a najviše DONATORU.